AKBANK GENEL MÜDÜRÜ KAAN GÜR, SOMA TSO’YU ZİYARET ETTİ

Akbank Genel Müdürü Sayın Kaan Gür, Akbank Genel Müdür Yardımcısı Yunus Emre Özben, Akbank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Çetin Düz, Akbank Ege Bölge Müdürü Murat Yiğitoğlu ve Akbank Soma Şube Müdürü Cemil Öztürk, Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nüvit Iğnak ve Soma TSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gündoğan bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan, Genel Müdür Gür’e Soma Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Akbank Genel Müdürü Kaan Gür, Başkan Doğan ve heyetine misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.